Logo Advies en zo, Meedenken en -doen

Workshop Belastingen en Bedrijfsadministratie

Wat anderen over Juliette zeggen:

“Back home at the edge of the known universe. Had a wonderful and fun time with the tax workshop. Yes. I know. Tax and fun. But it happened.”

Erik Snoeijs, internet consultant via Twitter na de workshop in Utrecht december 2009

“#workshop van @jrf_nl was top. Ik snap nu veel basisbelastingdingen echt n heb flink aantal handige #ondernemerstips gehad!”

Annemiek Scholten, trainer, coach, consultant via Twitter na de workshop in Utrecht december 2009

“Dank voor je waardevolle ik betaal graag de belasting die voor me bedoeld is tips :-)”

Herman Kopinga, slimmer werken coach via Twitter na de workshop in Utrecht december 2009

“Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee of ervaring met belastingen. Nog voor de eerste aanslag binnen was ben ik hierom bij Juliette op college geweest. Door haar duidelijke uitleg en uiteenzetting kreeg ik veel inzicht in de principes van de belastingdienst, waar alle regels uit voortvloeien. Deze aanpak geeft me een duidelijk beeld van wat ik in belastingenland kan verwachten.”

Chiel Vaessen

“Wat de Belastingdienst niet lukt, lukt Juliette wel: ze maakt belastingen makkelijker én leuker. Ik had vier jaar mijn belastingpapieren stelselmatig doorgesluisd naar mijn papierbak, en had dus geen enkele ervaring met aangifte doen. Juliette’s doortastende opzet maakte dat het eigenlijk best goed te doen bleek, zo goed zelfs dat ik het nu zelf kan doen. Heerlijk!”

Ayla Verheijen, docent stastistiek en tekstschrijver

Schrijf je dan snel in om deel te nemen aan de Workshop Belastingen en bedrijfsadministratie voor ondernemende mensen.

Wanneer:

De workshop werkt met open inschrijving. Zodra er 5 of meer mensen zich voor een bepaalde regio aangemeld hebben, plannen we samen een datum die voor iedereen werkt.

Voor wie:

Voor ondernemende mensen, freelancers, zzp-ers, bijklussers en ondernemers.

Waarom:

omdat vrijwel iedereen een pesthekel heeft aan administratie en het in werkelijkheid helemaal zo moeilijk niet hoeft te zijn.

Maar ik laat mijn administratie doen door een accountant/administratiekantoor….

… aan wie je de juiste en voldoende informatie moet geven om een zo gunstig mogelijke aangifte te laten maken… nog los van dat het misschien toch ook handig is om enigszins te snappen wat ze voor je doen en of ze het goed doen…

Wat zal in ieder geval aan de orde komen:

In de workshop gaan we uit van een ondernemende particulier, danwel een ZZP-er of kleine ondernemer met een eenmanszaak.

Dit betekent dat loonadministratie, Box 2 en administratie voor BV’s, NV’s e.d. niet aan de orde zullen komen.

W kost d?

De workshop wordt gegeven op basis van waardering achteraf. Jìj bepaalt zelf hoe waardevol de informatie, tips en handvatten die je krijgt voor jou zijn. Uiteraard krijg je hiervan achteraf een BTW factuur.

Wel zal er vooraf een bedrag van rond de 50 euro p.p. gevraagd worden om de kosten van het huren van de locatie en de lunch te dekken.

Belangstelling?

Schrijf je in als deelnemer of belangstellende via het inschrijfformulier.

Zodra er 5 of meer mensen zich ingeschreven hebben, neem ik contact op om - in overleg - een datum voor de workshop te prikken.

Als je in de tussentijd al wat extra ondersteuning wilt, kom dan naar één van de Co-workdagen Belastingen en Bedrijfsadministratie die ik maandelijks in Amsterdam faciliteer.

Wie geeft de workshop:

Juliette Reinders Folmer is al 9 jaar ondernemer en is in de afgelopen 15 jaar bijna alles waar je hoopt nooit iets mee te maken te krijgen op belastinggebied al eens tegengekomen.

Juliette doet (uiteraard) zelf haar bedrijfsadministratie inclusief belastingaangiftes en fungeert voor vele mensen om haar heen als vraagbaak over alles wat met belastingen en bedrijfsadministratie te maken heeft.